دوشنبه ۵ آذر ۱۴۰۳ |۲۳ جمادی‌الاول ۱۴۴۶ | Nov 25, 2024
روزه‌داری در چین

حوزه/ طبق گزارش‌های رسیده دولت چین در تلاش است جلوی روزه داری مردم در ماه رمضان را به ویژه در استان سین کیانگ، منطقه مسلمان‌نشین در این کشور را بگیرد.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری «حوزه» به نقل از ایندیپندنت، دولت چین در تلاش است جلوی روزه داری مردم در ماه رمضان ه ویژه در استان سین کیانگ، منطقه مسلمان‌نشین در این کشور را بگیرد. به گفته کنگره جهانی ایغورها، مقامات در این منطقه به تمامی رستوران‌ها دستور داده‌اند باز بمانند و یک سری اقدامات دیگر نیز انجام شده تا جلوی روزه‌داری در ماه رمضان گرفته شود.

به علاوه در شهر ختن واقع در استان سین کیانگ به دانش آموزان گفته شده که باید  روزهای جمعه در فعالیت‌های ورزشی و آموزشی  دست جمعی مشارکت داشته باشند. بهانه شرکت در این اجتماعات، تقویت زندگی اجتماعی دانش آموزان در طول تعطیلات تابستانی بیان شده که این اجتماعات کار را برای دانش آموزان مسلمان دشوار می‌سازد.

این درحالی است که روز جمعه در دین اسلام از اهمیت عبادی بالایی برخوردار است، و بسیاری از جوانان روزه نیز با شکم خالی توانایی اندکی برای شرکت در فعالیت‌های ورزشی خواهند داشت.

یک مقام چینی هان در استان ختن حاضر نشد به صراحت بگوید که این اقدام در راستای توقف روزه داری و عبادت مسلمانان در ماه رمضان طراحی شده است.

وی که خواسته بود نامش فاش نشود گفت: من نمی‌توانم اطلاعات درستی در این زمینه به شما بدهم و بهتر است در این زمینه بخش‌های امنیتی را مورد بازخواست قرار دهید.

یک مقام دیگر هان در شهرستان زاوا در این استان گفت: کارمندان دولتی اجازه روزه گرفتن ندارند و در صورت مشاهده با آن‌ها برخورد خواهد شد.

اقوام اویغور اکثریت مسلمانان در استان سین کیانگ را تشکیل داده و از مدت‌ها پیش به دلیل مسائل مذهبی مورد سرکوب قرار داشته اند. به علاوه دولت چین نگران ظهور افراط‌گرایی و رادیکالیسم در این منطقه می‌باشد و گفته می‌شود که داعش نیز بارها سعی داشته در این ناحیه نفوذ پیدا کند.

دولت چین پیش از این زدن پوشیه، گذاشتن ریش‌ بلند و برداشتن بعضی اسامی اسلامی را برای نوزادان در این استان ممنوع کرده بود.

اوایل این ماه همچنین افشاء شدکه پلیس این منطقه 8.7 میلیون دلار ابزارهای آنالیز DNA برای شناسایی قومیت‌های مردم خریداری کرده است. سال گذشته نیز ایغورها گزارش داده بودند که مقامات چینی برای دادن گذرنامه نمونه DNA از آنان گرفته‌اند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha